Profielschets

Functieprofiel Vrijwilliger bij Pallieterburght:

Doel van de functie:

De functie is een dienstverlenende en ondersteunende functie, waarbij huishoudelijke en verzorgende taken worden verricht met als doel een bijdrage te leveren aan de veilige en huiselijke sfeer binnen Pallieterburght. Vrijwilligers kunnen door het bieden van aandacht, tijd en een luisterend oor van grote meerwaarde zijn voor allen die binnen Pallieterburght verblijven.

Verschillende soorten vrijwilligerswerk

Pallieterburght kent verschillende vrijwilligers. Een groep vrijwilligers is werkzaam bij de 24 uurs zorg afdeling. De andere groep is werkzaam voor het verpleegkundig kinderdagverblijf. Bij beide groepen werkt u in teamverband met de aanwezige professionals, zij dragen de eindverantwoordelijkheid. Ook is de mogelijkheid aanwezig om een combinatie te maken van het werken bij de verschillende groepen. Daarnaast zijn er nog specifieke vrijwilligers met aparte taken.

Voorwaarde:
Binnen Pallieterburght is er sprake van een hectische omgeving waarin allerlei medische- en persoonlijke zaken spelen. Als vrijwilliger hoor je veel en het is de bedoeling dat dit binnen de muren van Pallieterburght blijft. Wij doen een beroep op een ieder dat de privacy van de kinderen, de ouders, het personeel en de collega vrijwilligers gewaarborgd blijft. Na een inwerkperiode (on the job) en een verklaring van goed gedrag zal een samenwerkingscontract worden opgesteld.

Pallieterburght • Kerklaan 460 
2903 HJ Capelle aan den IJssel • info@pallieterburght.nl